«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

یادداشت تحسین‌آمیز خبرگزاری فرانسه برای فیلم «قهرمان» اصغر فرهادی | بازگشتی درخشان

  • کد خبر: ۷۴۲۱۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
یادداشت تحسین‌آمیز خبرگزاری فرانسه برای فیلم «قهرمان» اصغر فرهادی | بازگشتی درخشان
در آستانه نمایش فیلم «قهرمان» شارلوت پاوارد در یادداشتی اولین واکنش به فیلم اصغر فرهادی را منتشر کرد. او در این یادداشت نوشته:« با «قهرمان» فرهادی بازگشتی درخشان به ایران داشته. در ادامه حضور «گذشته» و «فروشنده» این چهارمین حضور فرهادی در جشنواره کن است. و شاهد بازگشت او به ژانر تریلر روانشناسه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز - در آستانه نمایش فیلم «قهرمان» شارلوت پاوارد در یادداشتی اولین واکنش به فیلم اصغر فرهادی را منتشر کرد. او در این یادداشت نوشته:« با «قهرمان» فرهادی بازگشتی درخشان به ایران داشته. در ادامه حضور «گذشته» و «فروشنده» این چهارمین حضور فرهادی در جشنواره کن است. و شاهد بازگشت او به ژانر تریلر روانشناسه هستیم.

 

در حالی که فرهادی در فیلم قبلی‌اش سه نقش اصلی داشت، قهرمان در فیلم جدید فرهادی رحیم با بازی امیرجدیدی است که به خاطر بدهی در زندان است. در حالی که رحیم در مرخصی است زنی که دوستش دارد و باور به بی‌گناهی اش دارد او را قانع می‌کند که قرضش را با پولی که آن زن پیدا کرده، بپردازد. این تصمیم عواقبی برای شخصیت اصلی دارد که او را به قهرمان بدل می‌کند.

 

خالق جدایی نادر از سیمین مثل همیشه درام‌های اجتماعی‌اش را طوری در هم می‌پیچد که ماهیت بسیار پیچیده سیستمی اجرایی‌ای را آشکار می‌کند که در آن مردم به شدت درگیر فرایند پرپیچ و خم ارائه شواهد و مدارک می‌شوند. در این جامعه بسته و کنترل‌گر کوچکترین جزئیاتی کافیست تا قهرمان به رسوای شهر بدل شود و بالعکس

 

این فیلمساز ایرانی بازتابی واقع‌گرایانه حول محور شکاف‌های جامعه ایرانی می‌سازد، و فیلم را با ژرف‌نگاری‌های بسیار پرمی‌کند چون حقیقت این است که اینجا همه چیز قابل مذاکره است.مثل تمام فیلم‌هایش فرهادی شخصیت‌هایش را تا آخرین حد جلو می‌برد: مرد جوانی پر از امید که فکر می‌کند همه چیز درست پیش خواهد رفت، متوجه بحران‌های ناشی از توجه رسانه‌ها به خود می‌شود.

 

در «قهرمان»، فرهادی بار دیگر دخترش سارینا فرهادی را در نقش نازنین انتخاب کرده که قبلا در جدایی ایفای نقش کرده است. فیلم در شیراز فیلمبرداری شده، پایتخت تاریخی امپراتوری پارس در جنوب ایران و یکی از مراکز فرهنگی و هنری ایران.

 

منبع ترجمه: سینمادیلی

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->